Udnyt andres erfaringer og søg efter synergier

3 indlæg / 0 ny
Henrik Bierings billede
Henrik Biering
tir, 28/01/2014 - 01:57
#1 Udnyt andres erfaringer og søg efter synergier

Formålet med dette forum er at gøre opmærksom på og debattere eksisterende løsninger, både i Danmark og i andre lande, samt på internationalt plan. Det er her referencer til lignende projekter, aktiviteter og informationskilder hører hjemme.

Vi undgår næppe at komme ind på NemID og Nemlogin med deres fordele og fortrædeligheder. Og på nogle af de tilsvarende løsninger i andre lande. Eller for den sags skyld Facebook Connect og andre lignende løsninger.

Det er også relevant at se på hvordan Identitets- og adgangshåndtering bedst kan understøtte Big Data samt "Internet of Things" applikationer hvori der indgår personhenførbare data, som f.eks. sensorer i vores mobiltelefoner og køretøjer, der vil kunne benyttes til et næsten uanet antal formål.

Nogle få eksempler på projekter med lignende mål som BedreID er f.eks.:

OBS: Kun godkendte editors kan oprette ny emner i dette forum. Alle registrerede brugere kan kommentere.

memas billede
mema
tir, 28/01/2014 - 12:44
ABC4Trust

Hej

 

Jeg vil bare lige nævne EU's ABC4Trust project, som jeg ved nogle af mine kollegaer er involveret i.

 

Se https://abc4trust.eu/

 

Jeg har ikke selv den store kompetence på området (endnu). Men forsøger at forbedre min viden konstant, og vil da holde lift øje med om forummet her udvikler sig...

Klaus Vink Slotts billede
Klaus Vink Slott
tir, 28/01/2014 - 17:16
WAYF

WAIF benyttes af stort set alle universiteter og er beslægtet. Den danske afdeling har kontor i ITU's bygning. Det er mit indtryk at der sidder nogen erfarne folk som det kunne være interssant at lokke til at bidrage.